Jaarverslag 2018-2019

Op 01- 01-2018 hadden we 12 leden.

Op 31- 12-2018 eindigden we het jaar eveneens met 12 leden.

We verwelkomden Albert Ebbeng en Michiel Zandbelt als nieuwe leden. Hans de Bruin verhuisde naar Drenthe en Johan Put was vanwege gezondheidsklachten helaas genoodzaakt het lidmaatschap op te zeggen.

Wekelijks werd geschaakt in het Cultuurhuis Het Pater Dekker te Eerbeek.

Alle geplande activiteiten vonden plaats t.w. :Interne competitie, Drieslagtoernooi. Zie de diverse verslagen van onze wedstrijdleider Wim Geurink.

Er werden weer z.g. “inloopavonden” gehouden aan het begin van het seizoen wat een nieuw lid opleverde.

Aan het eind van het seizoen op 27 april 2018 speelde clubkampioen Hub Cuppen simultaan : hij wist een score van 6 uit 10 te halen.

 Tijdens de A.L.V. van 26 april 2018 werd Wim Zandbergen gehuldigd vanwege zijn 40 jarig jubileum als clublid! De voorzitter las de speciale oorkonde voor die voor hen was gemaakt en reikte die vervolgens uit.

De eerdere website was uit de lucht gehaald sinds het vertrek van Marco Koetsier die deze activiteit prima op zich nam. We hadden als club het geluk dat Michiel Zandbelt zich als nieuw lid aanmeldde en de site op voortreffelijke wijze nieuw leven wist in te blazen.

Ed van de Griendt droeg zorg voor de contacten met de pers en verzond de informatie over de start van onze competitie en de einduitslagen van onze clubcompetities aan de kabelkrant / RTV Veluwezoom en, de Regiobode, het Eerbeeks Weekblad en Brummens Nieuws.

Het bestuur vergaderde enkele keren tijdens de aanvang van clubavonden.

Op 27 april 2018 was de Algemene Ledenvergadering.

Hub Cuppen, secretaris ESC