Thuis-schaak competitie 2024 gaat van start

Ook dit jaar wordt er door de Eerbeekse Schaakvrienden weer een thuis-schaak competitie afgewerkt. Er hebben zich zes deelnemers aangemeld, maar de competitie staat ook lopende het jaar altijd open voor geïnteresseerde schakers uit Brummen, Eerbeek, Hall, Loenen, Laag-Soeren. Er wordt circa eenmaal per maand gespeeld bij een deelnemer thuis. Heeft u zin om vrijblijvend een partijtje te schaken zonder gelijk aan clubverplichtingen vast te zitten? Wij hebben deze ook niet meer en schaken gewoon voor de lol een enkele keer achter een echt bord tegen een echte tegenstander. Alle deelnemers zijn uiteraard beschaafde schakers en gastheren. Denkt u dat u wel eens mee wil schaken in de gemeente Brummen e.o., neem dan gerust per email contact met ons op -> klik hier. In principe beginnen we in juni/juli met de eerste ronde.