Eerbeekse Schaakvrienden op OVK 2023 (2)

Op maandagavond 30 januari werd ronde 2 van het Open Voorster Kampioenschap afgewerkt bij de Voorster Schaakclub in de lokale voetbalkantine. Michiel Zandbelt en Roel van Agtmaal hadden in de huisschakers groep D hun eerste partij gewonnen. In de tweede ronde speelden beiden de langste partijen in hun groep. Voor Michiel eindigde het in een remise en Roel zag na een aanvankelijk gewonnen positie aan het einde van de avond zijn hele partij aan diggelen vallen, hij moest zijn tegenstander feliciteren.

Vader Rolf van Agtmaal speelde net als Wim Geurink in de subtop-clubschakers groep B. Wim speelde remise en Rolf ging net als zijn zoon met een nwderlaag op zak huiswaarts ditmaal.

Op maandag 27 februari wordt de 3e van vijf ronden OVK afgewerkt in Voorst.

De uitslagen en tussenstanden van het OVK staan hier.