Opnieuw winst voor van Berkum en Geurink

Op de 2e speelavond van de interne competitie meldden zich vijf schakers. Rolf van Agtmaal was oneven en kreeg een bye.

Paul van Berkum versloeg met zwart Michiel Zandbelt die ditmaal ongebruikelijk snel zijn eerste 10 zetten afwerkte. En naar later bleek met de nodige misrekeningen en tempo-verlies. Het lag aan de bron van een partij waarin Zandbelt continu in de touwen hing en na 25 zetten happend naar adem moest opgeven.

Vrijwel tegelijkertijd was ook op het andere bord de partij beslist. Hier versloeg Wim Geurink eveneens met zwart Ed van de Griendt. Beide duo’s trokken zich nadien met een drankje terug in de analyse-ruimte om de gespeelde partij even na te bespreken en opnieuw door te lopen. Beide partijen zijn inclusief zetten verloop verwerkt in de uitslagen die samen met de stand terug te zien zijn op onze uitslagenpagina.