Terug van weggeweest: de zomercompetitie

Tot circa vijf jaar geelden was het gebruikelijk dat 5 a 10 leden van de Eerbeekse Schaakclub in de zomermaanden tussen het oude en nieuwe speelseizoen een zomercompetitie afwerkten bij spelers aan huis. Deze zomer pakken we deze traditie weer op en blazen hem nieuw leven in. Een leuk deelnemersaantal van zes clubleden (precies de helft van onze bescheiden schaakclub) was hier wel voor in en heeft zich inmiddels aangemeld.

Michiel Zandbelt heeft de wedstrijdleiding en organisatie van de zomercompetitie 2022 op zich genomen. De speeldata en de wedstrijdindeling van de vijf speelronden, alsmede de competitie-opzet en het competitiereglement zijn te vinden op de uitslagenpagina van de zomercompetitie.

Tussentijds zal op deze website uiteraard verslag gedaan worden van de actuele ontwikkelingen in deze competitie.