Interne competitie – speelronde 5

Op speelronde 5 meldden zich donderdagavond 1 oktober 2020 zeven schakers in het cultuurhuis Pater Dekker. Klassementsleider Rolf van Agtmaal was oneven en bleef aan kop van de ranglijst.

Voorzitter van Berkum zit ineens in een flow en won vanavond wederom. Ditmaal ging meervoudig clubkampioen Geurink voor de bijl. Van Berkum staat nu tweede in onze ranglijst in deze lopende najaarscompetitie.

Secretaris Cuppen herstelde zich na een wat moeizame start van het najaarsseizoen met een zege tegen van Gijtenbeek.

De partij met het minste aantal zetten was er wederom eentje van de dekselse Bette. Waar hij eerder uw webmaster in een zet of 10 naar een kansloze positie manoeuvreerde had penningmeester Nikkels na 13 zetten het duistere “genoegen” een zelfde lot beschoren te zijn. Bette rukt snel op en staat nu 3e in de tussenstand.

Uitslagen speelronde 5 – 1 oktober 2020:

G. Nikkels – P. Bette 0-1

H. van Gijtenbeek – H. Cuppen 0-1

P. van Berkum – W. Geurink 1-0

R. van Agtmaal oneven

Klik hier voor de uitslagen  en de stand in ons clubkampioenschap