Interne competitie voorjaar 9e ronde 05-03-2020

Op (alwéér) een verregende donderdagavond werd speelronde 9 van de interne voorjaarscompetitie afgewerkt. Dit keer waren er kennelijk meer clubleden afgedropen dan de afgelopen weken. Slechts drie partijtjes deze avond en v.d. Griendt was oneven.

Koplopers van Agtmaal en Zandbergen gingen onverstoord door met winnen. Onze penningmeester en onze secretaris de slachtoffers hiervan. Verder wist clubkampioen Geurink de zich stormachtig (woordspeling) ontwikkelende rookie Bette van zich af te schudden.

A.s. donderdag 12 maart werken we speelronde 10 af en op donderdag 19 maart wordt ons jaarlijks drieluik m.b.t. rapidschaak afgesloten met de slotronde van ons Drieslag-rapidschaak-toernooi. Plaats van handeling zoals immer het cultuurhuis Pater Dekker te Eerbeek.

De bijgewerkte ranglijst en uitslagen van speelronde 9 zijn terug te vinden op onze resultatenpagina.