Interne competitie voorjaar 4e ronde 30-01-2020

In de vierde ronde van onze voorjaarscompetitie was de meest interessante partij die uit de wedstrijdsoftware kwam rollen die tussen van Agtmaal en Bette. Gezien dit de twee Brummense leden zijn van de schaakclub in de gelijknamige gemeente kon hier dus gesproken worden over een Brummens kampioenschap.

Het zou een dermate spannende strijd worden dat de partij tussen beide Brummenaren ook als laatste van de vier partijen op deze speelavond eindigde. Bette liet een gouden kans liggen te stunten en uiteindelijk trok de ervaren van Agtmaal toch aan het langste eind. Het zettenverloop is terug te vinden op onze uitslagenpagina.

Datzelfde geldt voor het duel tussen de bijna naamgenoten Zandbelt en Zandbergen. Ook deze eindigde met een zege voor de veel ervarener ex-clubkampioen Zandbergen na een avond aanvallen van laatstgenoemde tegen oefenen in verdedigen van eerstgenoemde.

De beide andere partijen eindigden wat vroeger. Daarbij versloeg secretaris Cuppen voorzitter van Berkum en klom de huidig clubkampioen Geurink ietsje weg uit de onderste regionen van de ranglijst met een zege op van Gijtenbeek.

Ook na de vierde ronde is er wederom een nieuwe koploper in het klassment van onze voorjaarscompetitie. Ondanks dat beiden wonnen gaat nu van Agtmaal aan kop voor Cuppen.

De bijgewerkte ranglijst en uitslagen van speelronde 4 zijn terug te vinden op onze resultatenpagina.