Interne competitie rustig van start 02-01-2020

Daags na de jaarwisseling gingen de eerste schakers bij de Eerbeekse Schaakclub al weer de onderlinge strijd aan. Of het kwam door de korte tijdsspanne na Oud en Nieuw (zou kunnen) weten we niet zeker, maar het werd een rustige eerste clubavond van 2020.

Zes schakers gaven acte-de-presence dus werden er ditmaal (slechts) drie partijen afgewerkt. Die eindigden eerlijk verdeeld met een zege voor Wit, een zege voor Zwart (Hub Cuppen zette Herbstmeister Wim Geurink direct weer even met beide beentjes op de grond) en een remise.

Aldus kon een eerste ranglijst van 2020 worden opgemaakt. Zie onze bijgewerkte resultatenpagina

Donderdagavond 9 januari spelen we ronde 2 in cultuurhuis Pater Dekker, naar verwachting op meer borden.