Interne competitie – voorjaar (6)

In de zesde speelronde van de interne competitie was de speelzaal in het Pater Dekkerhuis in Eerbeek een stuk beter gevuld dan vorige week. Met 9 aanwezige clubleden was Gerrit Nikkels vrijwillig “oneven” en kreeg een bye.

IMG_20190214_212619580.jpg

In de overige partijen behield Wim Geurink met een nieuwe zege met wit zijn leidende positie in het klassement en zag hij na vanavond Ed van de Griendt, die Michiel Zandbelt terugverwees naar de middenmoot met eveneens een zege met wit nu als de nieuwe runner-up op plek 2 in het klassement opdoemen. Albert Ebbeng pakte vanavond zijn eerste zege in de voorjaarsreeks. Wim Zandbergen (op de foto links) en Theo Heijerman sloten als laatsten hun partij af en zagen eerstgenoemde tot slot met de winst er van door gaan.

De uitslagen en actuele stand van de interne competitie van de Eerbeekse Schaakclub vindt U hier.